κέντρο δια βίου μάθησης
Online Εκπαίδευση

BB Glow – Meso Booster Online

90

BB GLOW - MESO BOOSTER

Το E-Studies του BEAUTY POINT ACADEMY παρέχει προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης που συνδέουν τη θεωρητική με την πρακτική γνώση σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παρακολούθηση κάποιου προγράμματος επιμόρφωσης θα ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας καθώς θα σας δώσει επαγγελματικά εφόδια για μια θέση στην αγορά εργασίας. Σήμερα το E-Studies του Beauty Point Academy  προσφέρει μέσω της ασύγχρονης εκπαίδευσης ολοκληρωμένα προγράμματα  και πολλά επιπλέον σεμινάρια μετεκπαίδευσης.

Το BB Glow είναι μια σύγχρονη και επαναστατική θεραπεία του δέρματος που αναπτύχθηκε από τους επιστήμονες της Κορέας σε θέματα κοσμετολογίας και δερματολογίας. H συγκεκριμένη θεραπεία έχει διπλή λειτουργία: Τη φροντίδα κατά των ρυτίδων και το ενοποιημένο χρώμα του προσώπου.

Το BB Glow treatment προσφέρει πιο ορατά οφέλη από τις περισσότερες άλλες θεραπείες προσώπου. Παρέχει άμεση κάλυψη και λάμψη χωρίς ερεθισμό του δέρματος & σε συνδυασμό της θεραπείας Meso booster τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Το Beauty Point Academy δημιούργησε άλλο ένα μοναδικό σεμινάριο που θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες σας ! 

Θεματολογία σεμιναρίου

 1. Βασική ανατομία του δέρματος
 2. Βασικές αρχές καθαρισμού
 3. Προετοιμασία καθαρισμού δέρματος
 4. Γαλακτώματα / Λοσιόν / Μάσκες
 5. Πρακτικές εφαρμογές
 6. Εισαγωγή στο BB GLOW
 7. Κλίμακα Fitzpatrick
 8. Επιλογή αμπούλας με βάση τον φωτότυπο
 9. Ενδείξεις -Αντενδείξεις
 10. Τι προσφέρει η θεραπεία ΒB Glow
 11. Τι προσφέρει η θεραπεία Meso Booster
 12. Τεστ αλλεργίας
 13. Υγιεινή & ασφάλεια
 14. Προϊόντα & εξοπλισμός
 15. After Care συμβουλές
 16. Πρακτική Εφαρμογή BB GLOW- MESO BOOSTER
 17. Φωτοθεραπεία LED

Τι  σας προσφέρει το σεμινάριο

Γραπτές Σημειώσεις (Εγχειρίδιο Χρήσης) σε εκτυπώσιμη μορφή

Υποστήριξη – Βοήθεια μετά το Σεμινάριο online έως 3 μήνες

Πιστοποίηση Σεμιναρίου από το Beauty Point Academy

Δυνατότητα δωρεάν επανεκπαίδευσης (αν χρειαστείς)

Όλη η διαδικασία  έχει βιντεοσκοπηθεί σε υψηλή ανάλυση και πολύ κοντινά πλάνα, ενώ η εισηγήτρια  Ζάγλαρη Κωνσταντίνα σας καθοδηγεί αναλυτικά σε κάθε στάδιο της εφαρμογής δίνοντας σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα τέλειο αποτέλεσμα καθώς και όλα τα μυστικά για την αποφυγή λαθών.

Κόστος σεμιναρίου: 90€

Εισηγήτρια σεμιναρίου:  Ζάγλαρη Κωνσταντίνα

90

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η εκπαιδευτική διαδικασία στα προγράμματα E-Studies του Beauty Point Academy υλοποιείται εξ αποστάσεως μέσω φιλικής προς το χρήστη εκπαιδευτικής πλατφόρμας που αξιοποιεί και ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να υποστηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η επικοινωνία εκπαιδευτή και εκπαιδευόμενου. Όλα τα προγράμματα υποστηρίζονται από εκπαιδευτές, σε καθημερινή βάση. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει, εκπαιδευτικό υλικό pdf σε έντυπη (εκτυπώσιμη) αλλά και ηλεκτρονική μορφή, αναλυτικά videos με όλες τις τεχνικές ανά ενότητα καθώς επίσης και εργασίες.

Προκειμένου να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα E-Studies θα πρέπει να υποβάλλετε αίτηση συμμετοχής. Άμεσα κάποιος υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες!

Η επιτυχής ολοκλήρωσή των προγραμμάτων οδηγεί σε Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το E-Studies του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Beauty Point  Academy. Η παρακολούθησή τους σας δίνει ουσιαστικά εφόδια και γνώσεις για να αναπτύξετε τις δεξιότητες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στο αντικείμενο σπουδών για την άσκηση των καθηκόντων σας και κατ’ επέκταση, πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Το πιστοποιητικό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για το βιογραφικό, συνεντεύξεις ή αιτήσεις για θέσεις εργασίας στο αντικείμενο σπουδών.

TOP

Εγγραφή σε σεμινάριο BB Glow – Meso Booster Online